Familieopstellingen

Een (familie)opstelling is een krachtige en heldere ervaringsmethode om inzicht te krijgen in het energetische spel van relaties waarin jij je bevindt. Een door jou ervaren probleem, vraag of verlangen wordt letterlijk ‘opgesteld’ in de ruimte door middel van voorwerpen die de situatie, volgens jouw beeld, representeren.

Een opstelling maakt  zo een (denk)patroon driedimensionaal inzichtelijk en legt de bijbehorende dynamiek bloot. Dit kan gaan over alles waarmee je je verhoudt in het leven; personen, situaties waar je een probleem of weerstand ervaart, maar ook wensen en verlangens.

Via een opstelling wordt, vanuit het principe van eenheid, een herordening gemaakt. De natuurlijke orde wordt als het ware hersteld. En daarmee kan tegelijkertijd voor jou een nieuw perspectief zicht- en voelbaar worden. Vanuit hier kun je (weer) innerlijke kracht, evenwicht en rust ervaren.

Dit jaar neem ik deel aan het verdiepingsjaar bij de training Familieopstellingen bij Els Thissen (www.elsthissen.nl). Zodoende wil ik het gehele jaar 2020 een individueel consult van ca 1,5 uur aanbieden tegen een gereduceerd tarief van 55 euro. Ook is het dit jaar, in overleg, mogelijk om een vraag of kwestie gratis in te brengen in een oefengroep.

.