Aanbod

Lees hier alles over de coachingstrajecten van In Openheid.

video gesprek

We beginnen met een kennismaking via een video gesprek. De eerste stap om te kijken of er een klik is.

Dit gesprek duurt maximaal 30 minuten en is volledig gratis.  Het kan ingepland worden in de avond. 

Ik werk in dit videogesprek met jullie beiden tegelijk. Dit geeft ons wederzijds een indruk waarbij ook het non- verbale meespreekt.

Na dit gesprek, vraag ik jullie of jullie een afspraak willen maken voor de intake. 

INTAKE GESPREK

Wanneer jullie na onze kennismaking inderdaad aan de slag willen, doen we een intake.

 • 2 uur
 • In de praktijk – Leiden
 • €165 incl. btw


Er kan veel gebeuren tijdens een eerste gesprek dus we nemen de tijd. We brengen de onderwerpen waar jullie graag aan willen werken in kaart. Tevens gaan we bij de intake waar nodig ook meteen de diepte in.

Aan het einde of vlak na dit gesprek geef ik aan hoeveel sessies ik verwacht nodig te hebben. Je kunt kiezen uit onderstaande trajecten. .

coachingstrajecten


kort

Het kortere traject is passend voor jullie wanneer jullie neuzen de zelfde kant op staan, maar dat er toch dingen niet lekker lopen waar jullie zelf niet uit komen.

 • 3 x 1.5 uur
 • In de praktijk – Leiden
 • €155 incl. btw per sessie 
 • incl. gratis videogesprek

Na de inventarisatiefase gaan we jullie onderwerpen langs. Soms kijken we wat mogelijke oorzaak (en) zijn en streven naar een diep begrip bij beiden hiervan. Soms kiezen we gewoon voor wat op dat moment werkt en proberen we dat uit. We streven naar een versterkte stabielere relatie en een verandering niet alleen vanuit het weten en het snappen, maar ook vanuit het lijf en het hart. 

Dit kortdurende traject kan jullie weer op het spoor zetten daar waar jullie er afgeraakt zijn.

Drie weken na de laatste sessie bied ik een gratis video gesprek aan. Hierin kunnen we terugkijken op jullie proces en eventueel ontdekken waar de uitdagingen nog liggen


lang

Dit uitgebreide coachingstraject is passend wanneer een van jullie of jullie beiden ervaren dat er sprake is van structurele problemen. Wanneer jullie behoefte hebben aan een echte transformatie in jullie relatie, of op een veilige manier willen bewegen naar een andere relatievorm. In dit traject werken we met korte en lange termijn doelen.

 • 6 x 1.5 uur
 • 2 individueel van 1 uur a €95 per sessie
 • In de praktijk- Leiden
 • €155 incl. btw per sessie  
 • incl. gratis videogesprek

Na de inventarisatiefase gaan we jullie onderwerpen langs en zetten we een lijn uit. We kijken naar waar de mogelijke oorzaken liggen en streven naar een diep begrip bij beiden hiervan. We streven naar het opnieuw bekijken en vormgeven van jullie relatie waar dat gewenst is. Naast hetgeen we in de intake hebben afgesproken, is er ruimte om te werken met wat onderweg zich aandient.

Tijdens dit traject kan blijken dat een individuele sessie nodig is. Hier maken we in dit traject ruimte voor.

Drie weken na de laatste sessie bied ik gratis de mogelijkheid een video gesprek te doen. Hierin kunnen we terugkijken op jullie proces en eventueel ontdekken waar de uitdagingen nog liggen.

Intimacy session

Zijn jullie elkaar mogelijk wat kwijt geraakt  op het gebied van intimiteit? Het kan zijn dat behoeften zijn veranderd, of gevoelsmatig nooit helemaal goed op elkaar hebben aangesloten. Misschien is er een sleur ontstaan in de relatie  en zijn jullie op zoek naar iets van die ‘sparkle’ die jullie vroeger hadden?

Tijdens een Intimacy Session nemen we de tijd stil te staan bij jullie intimiteit. 

 • 1 – 3 uur
 • In de praktijk- Leiden of Zoeterwoude
 • vanaf €210 incl. btw per sessie  

Tantra groepen of andere groepen waarin intimiteit het onderwerp is, kunnen soms lastig zijn. Al die mensen in een ruimte? Iedereen die mee kijkt. Maar ook: jullie proces staat in een groep minder centraal dan in een privé sessie.

De sessie wordt op maat gemaakt. Jullie intentie staat centraal. De avond kan daardoor therapeutisch en confronterend zijn, maar het kan kan ook een heerlijke verwen avond worden vol lichtheid en speelsheid. De avond is altijd op maat ingericht. Hij kan ingezet worden als afsluiting van jullie coaching maar ook juist in de beginfase. Het is aan jullie.

We betreden tijdens deze sessie een speelse dan wel sensuele en/of prikkelende sfeer. De Wheel of Consent geeft vaak de meest solide basis in dit soort sessies, en zal veelal de basis zijn van waaruit we een sessie betreden.

Deze sessie is alleen te reserveren in combinatie met een coachingstraject. Ik verwissel mijn coachingspet tijdens deze sessie met die van facilitator. 


Mogelijke ‘ingredienten’


Wheel of Consent

Ritual Play

Polarity Play

Zintuigen reis /Sensory play

Yin Yoga, Visualisatie en Meditatie

Tantrische structuren

Intimate Inquiery

Intuitieve dans